Meghirdetett pozíciónk

Hogy kik vagyunk? 

Mindenkinek van egy története. A miénk egy jó történet. 

10 éve megálmodtunk egy céget. Ahol jó lenni, jófejek a kollégák, van szakmai kihívás és sikertörténeteket hívunk életre.

Sokszor kilátástalannak tűnt, de rengeteget dolgoztunk és mára egy olyan csapat állt össze, ami hegyeket tud megmozgatni. Az elmúlt 5 évben megdupláztuk az árbevételünket. Tavaly több mint 100 projekt futott le kb 40 mrd forint értékben. Elképesztő sokat fejlődött a technológia, a folyamataink és folyamatosan döntjük le a korlátainkat. Rengeteget tanulunk nap mint nap, ezért talán az egyik leginnovatívabb workflow-t tudhatjuk magunkénak az országban. Az elmúlt fél évben agilis módszertant és vizuális projektmenedzsmentet vezettünk be. 

Mindezt 2020-tól modern irodában és új névvel – most már BuildEXT-ként várjuk új kollégáinkat a következő pozícióba:

Pályakezdő Revit tervező / Építész tervező

Részese szeretnél lenni egy csapatnak, aki elsőként használja a világ legmodernebb szoftvereit és tervezési módszereit

Akkor gyere és beszélgess velünk egyet!

Szuper csapatba keresünk lelkes építészeket, akik szívesen rajzolnának, modelleznének, első sorban Revitben. Ha nem vagy szoftverguru, az sem baj, mi úgyis megtanítunk mindenre 🙂 Amit kérünk, hogy legyél nyitott, segítőkész, akarj tanulni és tedd oda magad, ha szükség van rá! Egyetem mellett is ideális, mert akkor jössz, amikor szeretnél, csak mondd meg előre!

Tiszta jövőképünk van (számodra is), de ha belevágsz úgyis meglátod, hogy megtaláltad a helyet ahol jó dolgozni (saját tapasztalat:)).

Új tervező kollégánktól azt kérjük, hogy lelkiismeretesen vegyen részt a rá bízott tervezési feladatok elvégzésében. 

Tegyen meg mindent, hogy a megrendelőnk (egyre nagyobb arányban külföldiek) élményként élje meg a velünk való együttműködést. Hiszen mi egy szolgáltatást nyújtunk amit végeredményben a megrendelő értékel.

A tervezési környezet alapvetően az Autodesk Revit szoftvere, amiben valós idejű össz-szakági modellben sok esetben 20-30 ember dolgozik egy időben. Ennek bevezetésével legalább akkora paradigmaváltást éltünk meg, mint amikor átálltunk pausz papírról a CAD alapú tervezésre. Ha ebben nem vagy erős, az nem olyan nagy baj. Kevesen azok. 

Amit elvárunk az a tervezői alázat és a nyitottság a rendszer megismerésére. Mi biztosítjuk a közeget, amely támogatást ad a fejlődéshez és értékeli a befektetett energiát, hiszen csak így tudunk lépést tartani a folyamatosan változó igényekkel.

Új eszközeinkkel naponta fedezünk fel ma még ismeretlen lehetőségeket, a kontinensek között megvalósuló VR tervbejárástól, a laeser scan napi használatán alapuló kivitelezés koordinációig. Tarts velünk és légy része ennek a sikertörténetnek!

KÖVETELMÉNYEK

Az ideális jelölt legalább 0-5 év tervezésben és/vagy kivitelezésben szerzett széleskörű tapasztalatokat, látott már épület és van gyakorlata tervezésben. Nyitott a tanulásra, jó számítógép felhasználó.

Akkor is szívesen látunk egy beszélgetésre, ha nem teljesen a Te profilodat írtuk körül, de megmozgattuk a fantáziádat és úgy látod, valamilyen területen segíteni tudnád a munkánkat.

 • Felsőfokú műszaki végzettség vagy folyamatban lévő szakirányú képzésen való részvétel
 • Tervezői alázat és a nyitottság új rendszerek megismerésére.
 • Magabiztos angol nyelvtudás és számítógép használat

AMIT MI KÍNÁLUNK

 • Versenyképes, teljesítmény arányos fizetés
 • Jó munkakörnyezet, fiatalos csapat (CX-Ray felmérésben országos átlag feletti)
 • Stabil lábakon álló, folyamatosan fejlődő cég
 • Rendkívül innovatív cégvezetés
 • Érdekes, folyamatosan kihívást jelentő munka, szakmai fejlődés lehetősége
 • Korlátlan előrelépési lehetőség, akár cég tulajdonrész szerzés.

MUNKAIDŐ : Főállás

MUNKÁBA ÁLLÁS KEZDETE : Azonnal

SZÜKSÉGES NYELVTUDÁS : Angol – Középfok/kommunikációképes szint

 

Jelentkezési űrlap

 • - pozíció kiválasztása -
 • BIM manager / Revit építész tervező
 • Pályakezdő revit rajzoló / építész tervező
 • Pályakezdő belsőépítész tervező
 • Belsőépítész tervező
 • BIM modellező / Revit szerkesztő
Önéletrajz feltöltése
Motivációs levél feltöltése