Meghirdetett pozíciónk

az a polygon, amely végtelenül sokoldalú tud lenni. Úgy tűnik jó ötlet volt, mert rengeteg megkeresést kaptunk. Az elmúlt évben közel 150 projekt futott le, több mint 80 000 m2 épületet terveztünk és helytállunk, mind a hazai, mind a nemzetközi piacon, ahol megrendelőink jellemzően olyan professzionális minőséget elváró, piacvezető multinacionális cégek, mint a Continental, a Bosch, a Samsung, az Allianz, a Nokia, az ING, az OTP…
Mára több, mint 40-en vagyunk és a komplex ipari-, logisztikai épületektől a speciális technológiákon, adatközpontokon, tiszta tereken, laborokon és irodaházakon keresztül a kifinomult belsőépítész terekig sok mindent tervezünk.
A legnagyobb áttörésünk mégis a REVIT alapú, valós idejű össz-szakági BIM tervezés, amely gyökeresen változtatta meg az életünket. Pár éve egyszerű generáltervezők voltunk, mára azonban a digitális forradalom új távlatokat nyitott és unikálissá tett minket a tervezési piacon.
Szolgáltatásaink a tervezésen túl a létesítmények teljes digitális életútján átívelnek és az elmúlt két évben egy sereg új paradigmaváltó szolgáltatással bővültek. Napi gyakorlat a kontinensen átívelő pontfelhő alapú quality controll vagy az AR, VR és Hololens alapú modellvizualizáción alapuló kivitelezéskoordináció.
Az árbevételünk most már ötödik éve duplázódik, ezért a legnagyobb kihívást az életünkben a fejlesztés és az innováció adja. Az elmúlt évben új irodába költöztünk, lecseréltük IT eszközeinket, szervereinket, áttértünk a világ legfejlettebb információ modell alapú tervezési környezetére. Az email kommunikációt chat alapúra cseréltük, tag menedzselt dokumentumkezelést vezettünk be, vizuális projektmenedzsmenttel és az elérhető legfejlettebb ERP alapú pénzügyi rendszerrel.
Mindezt úgy, hogy közben életünk legnagyobb projektjein dolgoztunk nyomás alatt, mégis megmaradt a jó hangulat és minden reggel várjuk, hogy találkozzunk és egy kávé mellett megbeszéljük új gondolatainkat.
Ha részese akarsz lenni ennek a sikertörténetnek és hajlandó vagy energiát fektetni a saját fejlődésedbe, várunk az ország egyik legdinamikusabban fejlődő irodájába a következő pozícióba:

Revit rajzoló / belsőépítész tervező

Nálunk az épület tervezésében résztvevők feladata sokrétű és mozgalmas. Folyamatos interakciót kell fenntartani a kollégákkal, társtervezőkkel, projektvezetővel és tevőlegesen hozzájárulni a projekt sikeréhez.

Mi egy zenekar vagyunk, ami akkor játszik jól, ha tapsol a közönség.

Ha úgy érzed, mindez simán megy, jelentkezz azonnal! Hidd el nem bánod meg. Jó a csapat és várunk.

Ha elsőre kicsit ijesztően hangzik akkor is jelentkezz, ne félj, nem harapunk. Ha még nem játszol olyan jól, de tehetséges és szorgalmas vagy, akkor majd mi megmutatjuk a mesterfogásokat.

KÖVETELMÉNYEK

Azt lásd, hogy ez egy életpálya. Mindegy hol csatlakozol be, mindenképpen fejlődni fogsz. Az ideális jelölt gyakorlatias, tech beállítottságú, társasági ember, tervezésben és/vagy kivitelezésben szerzett tapasztalatokat, látja egy épület összefüggéseit és van gyakorlata BIM/tervezési projektek megvalósításában. Amit hozzátennénk még:

 • Felsőfokú műszaki végzettség vagy folyamatban lévő szakirányú képzésen való részvétel
 • Határozott fellépés és érdekérvényesítő képesség (előny)
 • Legalább 5 év tapasztalat (előny)
 • Magabiztos angol nyelvtudás és számítógép használat
 • Érdeklődés a BIM és a LEAN iránt (előny)

AMIT MI KÍNÁLUNK

Ha jól csinálod, tényleg megdicsérünk. Ha bénázol megmondjuk. Biztos, hogy tudsz hova fejlődni és ebben segítünk is neked. Kapsz személyiség tesztet, ami jó önismeret. Nagyon menő irodánk van. Jó a csapat. Startup jellegű cégkultúrát ajánlunk. Tuti, hogy nem gyepesedsz be. Hivatalosan ezt úgy mondanánk:

 • Versenyképes, teljesítmény arányos fizetés
 • Jó munkakörnyezet, fiatalos csapat (CX-Ray felmérésben országos átlag feletti)
 • Stabil lábakon álló, folyamatosan fejlődő cég
 • Rendkívül innovatív cégvezetés
 • Érdekes, folyamatosan kihívást jelentő munka, szakmai fejlődés lehetősége
 • Korlátlan előrelépési lehetőség, akár cég tulajdonrész szerzés.

MUNKAIDŐ : Főállás

MUNKÁBA ÁLLÁS KEZDETE : Azonnal

SZÜKSÉGES NYELVTUDÁS : Angol – Középfok/kommunikációképes szint

 

Jelentkezési űrlap

 • - pozíció kiválasztása -
 • BIM manager / Revit építész tervező
 • Pályakezdő revit rajzoló / építész tervező
 • Pályakezdő belsőépítész tervező
 • Belsőépítész tervező
 • BIM modellező / Revit szerkesztő
Önéletrajz feltöltése
Motivációs levél feltöltése