Meghirdetett pozíciónk

Az n-Gon Studio Kft. 2008-ban alakult egy csapat tehetséges építész, belsőépítész, grafikus, látványtervező, és programozó baráti összefogásából. A célunk az volt, hogy az épített és a vizuális környezetben bármilyen megkeresésre egy emberként tudjunk reagálni. A megrendelőinknek tetszett ez a gondolat, így rengeteg megkeresést kaptunk, a feladatok pedig egyre nagyobbak és összetettebbek lettek.

Az elmúlt évben közel 100 projekt futott le, több mint 50.000 m2 épületet terveztünk az ipari-, logisztikai épületektől az irodaházakon keresztül a kifinomult belsőépítész terekig. Megrendelőink jellemzően minőségre igényes, nagymúltú nemzetközi cégek, mint pl. Continental, Bosch, Synlab, Allianz, OTP Ingatlan.

Cégünk forgalma az elmúlt négy évben évente megduplázódott, és az elmúlt évben többet fejlesztettünk mint az előző 5 évben. Lecseréltük az IT eszközeinket, szervereinket, áttértünk a világ legmodernebb tervező környezetére, amiben több mint 30 új segédszoftvert és 3rd party alkalmazást teszteltünk élesben. Az email kommunikációt chat alapúra cseréltük, a dokumentumkezelésben pedig elköszöntünk a könyvtárszerkezettől.

Mindezt úgy vittük véghez, hogy közben életünk legnagyobb projektjein dolgoztunk nyomás alatt, mégis megmaradt a jó hangulat és minden reggel várjuk, hogy találkozzunk és egy kávé mellett megbeszéljük az új gondolatokat.

Ha részese akarsz lenni ennek az egyre jobban nemzetközi történetnek és nyitott vagy arra, hogy újra gondold mindazt, amit a szakmáról tudsz, akkor várunk az ország egyik legdinamikusabban fejlődő építész irodájába a következő pozícióba:

BIM Projektvezető / Revit építész tervező

Nálunk a projektvezető feladata elsősorban a szakmai vezetés, a kompromisszummentes építészeti és műszaki tartalom megalkotása mellett a tervezés irányítása és a szakágak munkájának koordinációja.

Nagy hangsúlyt kap a cégben, hogy a megrendelőnk (egyre nagyobb arányban külföldiek) élményként élje meg a velünk való együttműködést, így a projektvezető egyben frontember is, aki egyezteti és „eladja” a technikai tudásunkat és a tervekben szereplő műszaki megoldásokat. Ez sok esetben nem könnyű, de ha jól csinálja valaki, roppant hálás feladat.

A tervezési környezet alapvetően az Autodesk Revit szoftvere, amiben valós idejű össz-szakági modellben sok esetben 20-30 ember dolgozik egy időben. Ennek bevezetésével legalább akkora paradigmaváltást éltünk meg, mint amikor átálltunk pausz papírról a CAD alapú tervezésre. Ha ebben nem vagy erős, akkor egyáltalán ne keseredj el!

Mi is tudjuk, hogy amit itt leírtunk, az utópia, hiszen nagyon sokrétű tudást vázoltunk. Mi biztosítjuk a közeget, amely támogatást ad a fejlődéshez és értékeli a befektetett energiát, hiszen csak így tudunk lépést tartani a folyamatosan változó igényekkel.

Új eszközeinkkel naponta fedezünk fel ma még ismeretlen lehetőségeket, a kontinensek között megvalósuló VR tervbejárástól, a laeser scan napi használatán alapuló kivitelezés koordinációig. Tarts velünk és légy része ennek a sikertörténetnek!

FELADATOK

 • Kapcsolattartás főleg külföldi megrendelőkkel (műszaki tartalom változás management, dokumentálás)
 • Tervezés (műszaki megoldások tervezése, kollégák munkájának irányítása, erőforrások elosztása)
 • Koordináció (szakági tervezők munkájának összehangolása, határidők betartatása)
 • Műszaki titkárság támogatása (kapcsolattartás a pénzügyi osztállyal, műszaki tartalom egyeztetés, teljesítési igazolások, számlák, kifizetések nyomonkövetése, előkészítése)

KÖVETELMÉNYEK

Az ideális jelölt legalább 10 év tervezésben és/vagy kivitelezésben szerzett széleskörű tapasztalatokat, azaz nem nálunk tanulja meg a feladatot, hanem átfogóan látja egy épület tervezésének összefüggéseit és rendkívül sokrétű gyakorlata van tervezési projektek irányításában. Nyitott a tanulásra, jó számítógép felhasználó és erős szakmai vezető.

Akkor is szívesen látunk egy beszélgetésre, ha nem teljesen a Te profilodat írtuk körül, de megmozgattuk a fantáziádat és úgy látod, valamilyen területen segíteni tudnád a munkánkat.

 • Felsőfokú műszaki végzettség
 • Legalább 10 év projektmanagement / quality tapasztalat
 • Magabiztos angol nyelvtudás és számítógép használat

AMIT MI KÍNÁLUNK

Az ideális jelölt legalább 10 év tervezésben és/vagy kivitelezésben szerzett széleskörű tapasztalatokat, azaz nem nálunk tanulja meg a feladatot, hanem átfogóan látja egy épület tervezésének összefüggéseit és rendkívül sokrétű gyakorlata van tervezési projektek irányításában. Nyitott a tanulásra, jó számítógép felhasználó és erős szakmai vezető.

Akkor is szívesen látunk egy beszélgetésre, ha nem teljesen a Te profilodat írtuk körül, de megmozgattuk a fantáziádat és úgy látod, valamilyen területen segíteni tudnád a munkánkat.

 • Versenyképes, teljesítmény arányos fizetés
 • Jó munkakörnyezet, fiatalos csapat (CX-Ray felmérésben országos átlag feletti)
 • Stabil lábakon álló, folyamatosan fejlődő cég
 • Rendkívül innovatív cégvezetés
 • Érdekes, folyamatosan kihívást jelentő munka, szakmai fejlődés lehetősége
 • Korlátlan előrelépési lehetőség, akár cég tulajdonrész szerzés.

MUNKAIDŐ : Főállás

MUNKÁBA ÁLLÁS KEZDETE : Azonnal

SZÜKSÉGES TAPASZTALAT : Több mint 10 év szakmai tapasztalat

SZÜKSÉGES NYELVTUDÁS : Angol – Középfok/kommunikációképes szint

 

Jelentkezési űrlap

 • - pozíció kiválasztása -
 • BIM projektvezető / Revit építész tervező
 • Pályakezdő revit rajzoló / építész tervező
Önéletrajz feltöltése
Motivációs levél feltöltése