Meghirdetett pozíciónk

NGON az a polygon, amely végtelenül sokoldalú tud lenni. Úgy tűnik jó ötlet volt, mert rengeteg megkeresést kaptunk. Az elmúlt évben közel 150 projekt futott le, több mint 80 000 m2 épületet terveztünk és helytállunk, mind a hazai, mind a nemzetközi piacon, ahol megrendelőink jellemzően olyan professzionális minőséget elváró, piacvezető multinacionális cégek, mint a Continental, a Bosch, a Samsung, az Allianz, a Nokia, az ING, az OTP… 

Mára több, mint 40-en vagyunk és a komplex ipari-, logisztikai épületektől a speciális technológiákon, adatközpontokon, tiszta tereken, laborokon és irodaházakon keresztül a kifinomult belsőépítész terekig sok mindent tervezünk. 

A legnagyobb áttörésünk mégis a REVIT alapú, valós idejű össz-szakági BIM tervezés, amely gyökeresen változtatta meg az életünket. 

Pár éve egyszerű generáltervezők voltunk, mára azonban a digitális forradalom új távlatokat nyitott és unikálissá tett minket a tervezési piacon. 
Szolgáltatásaink a tervezésen túl a létesítmények teljes digitális életútján átívelnek és az elmúlt két évben egy sereg új paradigmaváltó szolgáltatással bővültek. Napi gyakorlat a kontinensen átívelő pontfelhő alapú quality controll vagy az AR, VR és Hololens alapú modellvizualizáción alapuló kivitelezéskoordináció. 
Az árbevételünk most már ötödik éve duplázódik, ezért a legnagyobb kihívást az életünkben a fejlesztés és az innováció adja. Az elmúlt évben új irodába költöztünk, lecseréltük IT eszközeinket, szervereinket, áttértünk a világ legfejlettebb információ modell alapú tervezési környezetére. Az email kommunikációt chat alapúra cseréltük, tag menedzselt dokumentumkezelést vezettünk be, vizuális projektmenedzsmenttel és az elérhető legfejlettebb ERP alapú pénzügyi rendszerrel. 

 
Mindezt úgy, hogy közben életünk legnagyobb projektjein dolgoztunk nyomás alatt, mégis megmaradt a jó hangulat és minden reggel várjuk, hogy találkozzunk és egy kávé mellett megbeszéljük új gondolatainkat. 
Ha részese akarsz lenni ennek a sikertörténetnek és hajlandó vagy energiát fektetni a saját fejlődésedbe, várunk az ország egyik legdinamikusabban fejlődő irodájába a következő pozícióba: 

Belsőépítész vezetőtervező 

Nálunk az épület tervezésében résztvevők feladata sokrétű és mozgalmas. Folyamatos interakciót kell fenntartani a kollégákkal, társtervezőkkel, projektvezetővel és tevőlegesen hozzájárulni a projekt sikeréhez. 

Mi egy zenekar vagyunk, ami akkor játszik jól, ha tapsol a közönség. 

Ha úgy érzed, mindez simán megy, jelentkezz azonnal! Hidd el nem bánod meg. Jó a csapat és várunk. 
Ha elsőre kicsit ijesztően hangzik akkor is jelentkezz, ne félj, nem harapunk. Ha még nem játszol olyan jól, de tehetséges és szorgalmas vagy, akkor majd mi megmutatjuk a mesterfogásokat. 

Lapos a szervezet, így az első perctől formálhatod a projektek életét. Mi egy zenekar vagyunk, ami akkor játszik jól, ha tapsol a közönség. 

Feladatok:
 • Tervezés (belsőépítészeti koncepciótervezés, részlettervek készítése)
 • Koordinálás (feladatok delegálása, ellenőrzése, társtervezőkkel egyeztetés)
 • Modellezés (Revit modell építés, family szerkesztés, előny, ha vágod)
Amit kínálunk:

Ha jól csinálod, tényleg megdicsérünk! Ha bénázol megmondjuk! Biztoshogy tudsz hova fejlődni és ebben segítünk is neked! Kapsz személyiségtesztet, ami segíthet az önismeret útján. Nagyon menő irodánk van és jó a csapat is. Startup jellegű cégkultúrát ajánlunkÍgy tuti, hogy nem gyepesedsz be. Hivatalosan ezt úgy mondanánk: 

 • Kitűnőmunkakörnyezetfiatalos csapat (CX-Ray felmérésben országos átlag feletti) 
 • Stabil lábakon állófolyamatosan fejlődő cég 
 • Innovatív cégvezetés 
 • Érdekesfolyamatosan kihívást jelentő munkaszakmai fejlődés lehetősége 

Akkor is szívesen látunk egy beszélgetésre, ha nem teljesen a Te profilodat írtuk körül, de motivált vagy és úgy látod tudnánk együtt dolgozni. 

Követelmények és előnyök:

Azt lásdhogy ez egy életpályaMindegy hol csatlakozol be, mindenképpen fejlődni fogsz. Az ideális jelölt gyakorlatias, tech beállítottságútársasági ember, tervezésben és/vagy kivitelezésben szerzett tapasztalatokatlátja egy épület összefüggéseit és van gyakorlata BIM/tervezési projektek megvalósításában. 

Amit hozzátennénk még: 

 • Revit és/vagy nem lakossági belsőépítészeti tervezés területén tapasztalat (fontos) 
 • Felsőfokú műszaki végzettség (fontos) 
 • Magabiztos angol nyelvtudás és számítógép használat (fontos) 
 • Határozott fellépés és érdekérvényesítő képesség (előny) 
 • 3+ év tapasztalat business interior területen (előny) 
 • Érdeklődés a BIM és a LEAN iránt (előny) 

Jelentkezési űrlap

 • - pozíció kiválasztása -
 • BIM manager / Revit építész tervező
 • Pályakezdő revit rajzoló / építész tervező
 • Pályakezdő belsőépítész tervező
 • Belsőépítész tervező
 • BIM modellező / Revit szerkesztő
Önéletrajz feltöltése
Motivációs levél feltöltése