HUN   |   ENG

LEGFRISSEBB MUNKÁINK

ÉPÍTÉSZET

KÓD GYÁRTÓCSARNOK TERVEZÉS
2013 végén fejeztük be ezt a közel 5 000 m2-es kétszintes gyártócsarnok és magas raktár épületet. A feladat engedélyezési terv elkészítése volt extrém rövid határidővel.
LOVARDA ÉS PANZIÓ TERVEZÉS BAKONYBÉL
A patkó alaprajzú domboldalba csavart lovarda és panzió épület engedélyezési tervét 2013 áprilisában készítettük el.
MLSZ MŰFÜVES PÁLYÁK
2012 végén készítettük el az MLSZ műfüves focipályáinak típustervét.
MAMUTECH CSARNOK TERVEZÉS
2012 végén készítettük el a Mamutech Kft csarnokbővítésének engedélyezési terveit.
ANDRITZ IRODAHÁZ
2011 novemberében kaptunk megbízást a 3000 m2-es irodaépület megtervezésére. Egy hónapra rá adtuk be az engedélyezési terveket, 2012 Februárjában a Kiviteli terveket. Júliusban megbíztak a belsőépítészeti tervezéssel és 2012 Decemberében adták át a házat.
EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT TERVEZÉS PÉCS
2011-ben kaptunk megbízást a rokkant nyugdíjasokat vizsgáló szervezet 11 db megyei egészségügyi központjának megtervezésére.

BELSŐÉPÍTÉSZET

STAGESHOP GITÁRBOLT
Év elején adódott a lehetőség, hogy megtervezhessük az ország egyik legnagyobb Gitárboltjának új üzletét. Egy hét állt rendelkezésünkre az egykori kávézó áttervezésére. Elkészültek a bútortervek és 2 hét múlva költözés.
WESTPOINT IRODAHÁZ
A West Point Irodaház aulaterének belsőépítészeti vázlattervét, látványtervét és kiviteli tervét készítettük el. Tervező: András Lászó
IRODAHÁZ INTERIOR TERVEZÉS
Az Andritz Kft miután elkészítettük az irodaházának engedélyezési és kiviteli terveit, kivitelezés közben felkérte irodánkat az irodaház belsőépítészeti terveinek elkészítésére.
ADA UTCA - BUDAPEST
Megrendelőnk új lakásának téroptimalizálását és egyedi megjelenésének megtervezésével bízott meg bennünket. Az épület intelligens LOXONE épületvezérlést kapott a VERDOM Kft. jóvoltából amivel gyökeresen megváltoztattuk a ház használati értékét és megjelenését.
TARGONCA BEMUTATÓ TEREM
Megrendelőnk fiatal, dinamikusan fejlődő vállalkozás. A cég arculatának, iroda, gyártó és raktárcsarnokának megtervezésével egyetemben, nagy hangsólyt fektetett az irodaház belsőépítészeti kialakírásának megtervezésére.
TELENOR
András László kollégánk az elmúlt 10 évben aktív formálója volt a Pannon Gsm majd Telenor képviseletek arculatának. Több mint 80 üzlet kialakítását tervezte meg. Cégünk megalapítása után a Telenor 2010-es arculatváltási tenderén második helyezést értünk el.

LÁTVÁNYTERV

BOLS MIXER AKADÉMIA
A BOLS mixer akadémia belsőépítészeti terveinek vizualizációja volt a feladatunk. A munka közben kihívást jelentett az esti képeken látható UV festések realisztikus megjelenítése és az egyedi bútorok modellezése.
MAGÁNLAKÁS BELSŐÉPÍTÉSZET
Magánlakás belsőépítészeti vizualizációja volt a feladat.
TÜSKECSARNOK BELSŐÉPÍTÉSZET
A Lágymányosi hídnál található Tüskecsarnok sajtótájékoztatójára készült látványterv sorozat részeként kidolgoztuk a csarnok belsejét is.
OASIS
Katar egyik oázisában kialakítandó arab teaházról és kertjéről készítettünk látványterveket. Az építmény kizárólag természetes anyagokból épül: kartonpapírból és homokzsákokból.
WAKEBOARD PÁLYA KONCEPCIÓ ÉS LÁTVÁNYTERV
Egy ingatlanfejlesztő cég megbízásából készítettünk a Mályi-tó öbléhez egy fejlesztési javaslatot.
TISSOT
Kis kitekintés, hogy hol tart ma a 3D-s megjelenítés és mennyire tud valósághű lenni egy szoftveres render.

GRAFIKA

CHOCOMAZE ARCULAT
Megrendelőnk komplex arculati megjelenését kellett megtervezni a logótól, a termék csomatolásáig.
BB STAGE ARCULAT
Kis arculat és weblap tervezés, kapott logóval.
ATLANT ARCULAT
A tervezőiroda komplex arculati megjelenését tervezte meg Ákos kolléga.
FÉMSZERKEZETEK ÚJSÁG
Az ALUTA Egyesület negyedévente megjelenő kiadványának arculati megtervezése volt a feladat.
ALUTA EGYESÜLET WEBLAP TERVEZÉS
Az Aluta egyesület megkereste irodánkat, hogy a negyedévente megjelenő magazinjuk mellett a weblapjuk megjelenését is tervezzük meg.
MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG (MLSZ) WEBDESIGN
A Magyar Labdarugó Szövetség weblapjának grafikai megtervezése volt a feladat.

FOTÓ / VIDEÓ

CASA MARCH
CASA DAN
BUDDHA-BAR
CASA AG
SCHOOL
DUNAGARDEN IMAGE VIDEO 2
A Dunagarden szálloda és étterem elkészülte után újravágtuk a filmet a helyszíni fotók és újabb látványtervek felhasználásával.
 
REFERENCIÁK