HUN   |   ENG

ANDRITZ IRODAHÁZ MEGNYITÓ

PROJEKT ÖSSZEFOGLALÓ


Tegnap került sor az irodánk által tervezett Andritz irodaház ünnepélyes felavatására. Az irodaház építész tervezési megbízását 2011 november 1-én kapta meg irodánk. A vázlatterveket november 4-re szállítottuk le, az engedélyezési tervek december 6-án kerültek beadásra és a generál kiviteli tervezésre 1,5 hónap állt rendelkezésünkre. Ezt követően megbízást kaptunk még az épület belsőépítészeti tervezésére, amelyre már a ház kivitelezése közben került sor. Az épület rekord gyorsasággal 1 év 1 hónap alatt készült el beleértve a darfü pályázat lebonyolítását, az épület engedélyeztetését, a kivitelezők tendereztetését és a meglévő épületek és infrastruktúra bontását is.

 

A MEGNYITÓRÓL


Az irodaház ünnepélyes megnyitójára 2013. június 19-én került sor. A megnyitót sajtótájékoztató előzte meg, ahol 16 közmédium vett részt. Az ünnepélyes megnyitón Dr. Czomba Sándor foglalkoztatásért felelős államtitkár mondott köszöntő beszédet. Ezt követően Mezei Károly, az Andritz Kft igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, majd Kovács Ferenc, Tiszakécske polgármestere méltatta a vállalatot. A szalag átvágása előtt a beszédeket Josef Krasser az Andritz AG Osztrák tulajdonú anyavállalat elnökségi tagja zárta, aki felidézte a cég töténetét. Az eseményen részt vett Zombor Gábor Kecskemét polgármestere, a Fidesz választókerületi elnöke is.

 

Andritz irodaház ünnepélyes szalagátvágás Az ünnepélyes szalagátvágás.

 

A megnyitó rendezvényen közel 500 fő vett részt a Cég dolgozóit is beleértve, ezt követően német és magyar nyelven vezetett csoportok tekinthették meg az irodaház belsőépítészeti kialakítását, majd gyárlátogatást tehettünk, ahol Mezei úr végigvezetett az Andritz Kft világszinten is egyedülálló fémmegmunkáló gyártóüzemein.

 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:


Az irodaház belsőépítészeti terveinek és előzetes látványterveinek összehasonlítását, korábbi blogbejegyzésünkben tekinthetik meg.

 

 

TOVÁBBI HIRADÁSOK AZ ESEMÉNYRŐL:


168 óra Online; SzegedMa Online; Szeged 24; HEVES blog

 

 

FOTÓS ÖSSZEFOGLALÓ:


Dr. Czomba Sándor megnyitó beszéde Andritz állófogadás A tervező kollégák bevetésen A sajtótájékoztató
Andritz irodaház Andritz irodaház fejépület Andritz aulatér Andritz lounge bútorok
Az irodaház 8 m-es homlokzata Andritz bejárati portál A tér A tervező
Irodaház bejárás András László kolléga Az államtitkár úr Kiss János CG artist

 

 

 
REFERENCIÁK