HUN   |   ENG

ÜDVÖZÖLJÜK AZ n-GON STUDIÓ PORTFÓLIÓ OLDALÁN.
MI EGY IGEN SOKOLDALÚ TERVEZŐIRODA VAGYUNK.
ÖN TUDJA A PROBLÉMÁT... MI A MEGOLDÁST... ILYEN EGYSZERŰ!

KIEMELT MUNKÁINK

WEINBERG'93 KFT - IRODAHÁZ
A Weinberg'93 Kft gyártócsarnokához kapcsolódó új irodaházát terveztük meg.
IRODAHÁZ INTERIOR TERVEZÉS
Az Andritz Kft miután elkészítettük az irodaházának engedélyezési és kiviteli terveit, kivitelezés közben felkérte irodánkat az irodaház belsőépítészeti terveinek elkészítésére.
PÉKPONT CSARNOK
3800 m2-es finompékáru üzem tervezés.
ANDRITZ IRODAHÁZ
2011 novemberében kaptunk megbízást a 3000 m2-es irodaépület megtervezésére. Egy hónapra rá adtuk be az engedélyezési terveket, 2012 Februárjában a Kiviteli terveket. Júliusban megbíztak a belsőépítészeti tervezéssel és 2012 Decemberében adták át a házat.
EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT TERVEZÉS PÉCS
2011-ben kaptunk megbízást a rokkant nyugdíjasokat vizsgáló szervezet 11 db megyei egészségügyi központjának megtervezésére.
STAGESHOP GITÁRBOLT
Év elején adódott a lehetőség, hogy megtervezhessük az ország egyik legnagyobb Gitárboltjának új üzletét. Egy hét állt rendelkezésünkre az egykori kávézó áttervezésére. Elkészültek a bútortervek és 2 hét múlva költözés.
SAMSUNG MÁRKASZERVÍZ TERVEZÉS
Samsung márkaszervíz és mobiltelefon bolt tervezése Miskolc sétáló utcájában.
TFOA GITÁRBOLT TERVEZÉS
Tavasszal lehetőségünk nyílt, hogy megtervezhettük Európa egyik legnagyobb Vintage gitár boltját.
KÓD GYÁRTÓCSARNOK TERVEZÉS
2013 végén fejeztük be ezt a közel 5 000 m2-es kétszintes gyártócsarnok és magas raktár épületet. A feladat engedélyezési terv elkészítése volt extrém rövid határidővel.
WESTPOINT IRODAHÁZ
A West Point Irodaház aulaterének belsőépítészeti vázlattervét, látványtervét és kiviteli tervét készítettük el. Tervező: András Lászó
TÜSKECSARNOK ÉPÜLET LÁTVÁNYTERVEZÉS
A Nemzeti Sportközpontok megbízásából készítettünk látványterveket a méltánytalanul magára hagyott tüskecsarnok épületről. Az épület látványtervei a sajóbejelentéshez voltak szükségesek, így számos médiumban megjelentek terveink.
 
REFERENCIÁK